Hlavní obsah
Článek

Z milé holčičky na fotce vyrostla velmi známá tvář českého šoubyznysu. Zasloužil se o to především dlouholetý vztah se světově proslulým hokejistou. Blond vlasy již nenosí, její tvář, kterou na obrazovkách vídají diváci televize Nova, teď zdobí hnědá hříva. Kdo nepoznal z fotky, z nápověd už jistě tuší, že řeč je o modelce a nově také moderátorce Inně Puhajkové.

Inna pochází z Ukrajiny, kde je vyfocen také úvodní černobílý snímek. „Bylo mi asi pět let, žili jsme ještě na Ukrajině. Vždycky mě pobaví nabroušený výraz, který na fotce mám, při focení jsem se totiž o kočičku musela dělit s kamarádkou,“ popsala pozadí vzniku roztomilé vzpomínky sympatická moderátorka, která dlouhá léta chodila s Jardou Jágrem.

Inna se narodila 2. března 1986, vystudovala Střední policejní školu v Praze, v současné době studuje třetím rokem marketingovou komunikaci na Vysoké škole finanční a správní. V souvislosti se vztahem s Jágrem strávila tři roky pobytem v USA a následně v Rusku, kde měla možnost vypilovat jazykové znalosti k dokonalosti. Vedle studia navštěvuje kurzy rétoriky a ve volném čase se věnuje sportu, pro který má dle svých slov velké nadání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám