Hlavní obsah
Článek

Porotce už třetí řady soutěže Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (49) je sice mezi diváky vesměs oblíbený kvůli svým, prý fundovaným, komentářům vůči soutěžícím, ale jeho pověst, která příliš neutrpěla ani po zveřejnění skandálu s gay pornem, teď dostává čím dál větší trhliny! Když se provalilo, že poslal dál soutěžící Karolínu Krézlovou, se kterou měl nejen nadstandardní vztahy, ale také jí dělá manažera, jeho židlí to ještě neotřáslo. Jenže teď pustil dál i podivína Pátroviče, kterému se také stará o kšefty. Začínají se proto ozývat hlasy, že celá soutěž je potají ovlivňována a vůbec není fér!

Ze zákulisí je slyšet kritiku, že si Jaro Slávik z Talentu udělal dobře placený casting pro svou agenturu, kterou vlastní spolu s manželkou. Někteří soutěžící tvrdí, že jsou poskoky Slávika nuceni podepsat dodatkové smlouvy o spolupráci s jeho firmou Starhouse Media, jinak jim je vyhrožováno, že z talentové soutěže poletí.

Manažer skupiny Apples tvrdí, že jeho svěřenkyně v Talentu skončily jen kvůli nepodlehnutí tomuto nátlaku. „Apples odmítly podepsat smlouvu se Slávikovou společností, protože s takovým člověkem nechtějí mít jednoduše nic společného. Za to v show skončily a Slávik teď v médiích kope jako zavržená ženská,“ tvrdí Roman Roun pro Spy. Roun je zároveň také manažerem dalšího z porotců Martina Dejdara. Tlaku v zákulisí bohužel prý podlehla zpěvačka Esther Lubadika, ale i další.

Podobné praktiky jsou prý příznačné i pro Milana Kereše, oficiálního choreografa soutěže, který má být Slávikovým kumpánem. Do soutěže protlačil dvě taneční skupiny, kterým se mimořádně daří. Creedance, která postoupila ve Velkém třesku po přímém souboji s Out of Bounds, prý vede Kerešova manželka.

Ovlivňování dua Slávik-Kereš je prý enormní. „Při přenosu jasně poznáte, kdo má lepší show, komu se vzadu pomáhá a komu ne. Slávik manipuluje diváky i coby porotce, oni si tlačí svoje lidi,“ řekl zdroj týdeníku. Prima na hrubé ovlivňování soutěže reagovala tím, že vše má na starosti slovenská produkce.

„Nikdy jsem nezažil takový kolotoč výhrůžek, jako při přípravě tohoto článku. Oni vědí, že jim teče do bot. I televize už začala chápat, že dochází k podrazu,“ řekl nám šéfredaktor časopisu Pavel Novotný. Zareagují nějak televize u nás a na Slovensku, nebo ve finále zvítězí ten, kdo bude mít lepší smlouvu se Slávikem?

Reklama

Další články

Načítám