Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tancechtiví diváci nyní hltají na televizních obrazovkách oblíbenou soutěž StarDance. Na tanečním parketu vlní roztančené boky herečky, sportovci a další známé tváře, jimž vévodí ambiciózní Dana Morávková (52).

Pojďme si zavzpomínat v čase na ještě jednu taneční show, která se u nás konala. Před pěti lety se na komerční stanici vysílala taneční soutěž Bailando. Show zaměřená nejen na tanec, ale i na charitu, přilákala do svých řad moderátorku Televizních novin Lucii Borhyovou (46), která oslňovala nejen svým tanečním uměním, ale i nepopiratelným půvabem.

Blonďatá kráska řádila na parketu společně s tanečníkem Petrem Pikem a byla doslova jako utržená ze řetězu. Divoké roznožky, zvedačky, otočky a výkopy tehdy nenechaly nikoho v klidu.

Vnadná moderátorka moc dobře věděla, v čem tkví její největší přednosti, a tak okouzlovala diváky v krátkých šatičkách, které daly vyniknout jejím ultra štíhlým nožkám a samozřejmě pravidelně provokovala hlubokými dekolty. Mezi Lucií a jejím tanečním partnerem to natolik eroticky jiskřilo, až začal bulvár spekulovat nad tím, že jsou milenci. Roztančenou Lucií Borhyovou se pokochejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám