Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšné plážové volejbalistky Kiki a Maki provokovaly známého režiséra a herce Jakuba Koháka. Sexy krásky se staly součástí reklamního videoklipu na podporu míchaných nápojů z piva a Kohák v rámci natáčení poskytl spoře oděným děvčatům svěží masáž.

Spolupráci s atraktivními dívkami, které se mohou pochlubit dokonale vysportovanými postavami, si Kohák nemohl vynachválit. „Kdo by si to taky neužíval. Poskytovat ovocné masáže Kiki a Maki byla pro mě čest. Myslím, že jsme vytvořili skvělou trojici. Dá se na tom stavět i v budoucnu,“ řekl nám s potřebnou nadsázkou Jakub Kohák. Ten se mimo jiné netají tím, že se mu líbí spíše blondýnky než brunetky, takže byl ve společnosti sličných plavovlásek doslova ve varu.

Plážové volejbalistky si Jakubovy masáže také náležitě vychutnávaly a záhy přiznaly, že by se vůbec nebránily tomu, kdyby je režisér masíroval pravidelně. Ten se však kupodivu začal cukat.

„Po sportu je potřeba se pořádně osvěžit, občas by bodla i masáž od Jakuba, ale to by s námi musel jezdit po celém světě. Sice jsme ho přemlouvaly, ale prý se mu to letos nehodí,“ škádlily krásky Koháka, který tak díky své časové zaneprázdněnosti značně prohloupil.

Reklama

Další články

Načítám