Hlavní obsah
Článek

Že s Ivetou Bartošovou (†48), psychicky velmi problematickou ženou, nevydrží nikdo moc dlouho, je už léta známá věc. Buď se svých spolupracovníků zbaví sama, jen tak z rozmaru, nebo ji oni opouštějí po svém prvním zhroucení. Ivetin tým snů, který je prý úžasný a je Ivetinou druhou rodinou, kde se všichni mají rádi, teď opustil šéf fanklubu Martin. „S Bartošovou jsem to už nemohl vydržet! Je úplně labilní a sama nic neumí,“ tvrdí mladík.

Zatímco třeba takovému Karlu Gottovi se o fanklub stará již 38 let stejná žena, Alena Háková, Iveta o ten svůj nejvěrnější spolek fandů přišla již před pár lety, když jeho dosavadní správkyni Petře Pavelkové odmítla dávat splátky na úvěr, který si kvůli jejím nákladům na živobytí nebohá účetní vzala. Místo toho ji začala mediálně ošklivě očerňovat. Ze dne na den tak pěnice přišla o materiály za víc jak deset let své kariéry a o věrnou následovnici, která kryla všechny její opilecké eskapády.

Ani nový šéf fanklubu Martin D., který se stará o tábor věrných také například pro duo Andrea Andrei a Davide Mattioli, jež nedávno vydalo desku Insieme 2, ale i dalším, nevydržel příliš dlouho.

„Utekl jsem, protože je mi z Ivety i jejího PR manažera špatně. Iveta mě obvinila z podrazáctví a Patrik Petr do všeho mluvil, přitom vůbec neví, jak se to dělá,“ svěřil se Martin jednomu ze svých přátel, který společnou konverzaci poskytl našemu serveru. Iveta prý málem dostala infarkt, když se na její setkání s fanoušky dostal jeho přičiněním i redaktor bulváru. „Šel tam jako fanoušek, ne proto, že o tom bude psát článek. O tom jsem nevěděl,“ brání se Martin. Iveta i její nohsled Josef Rychtář se prý po odhalení pravdy mohli zbláznit a celou noc mu vyčítavě vyvolávali.

Za jeho panování měly stránky fanklubu úroveň, nyní je houfně opouští i mnozí z Ivetiných nejvěrnějších. Patrik Petr, hlásná trouba Ivety, na nich totiž útočí, uráží a blokuje i slušné komentáře fandů, zkrátka dělá je prakticky jako totální neumětel, který, místo toho, aby Bartošové pomohl, ji tahá hlouběji na dno. Však už za své chování také muž, jehož Iveta může znát léta, protože působil na klinice v centru Prahy, kam se chodila léčit po kolapsech, dostal od televize Pětka pokutu.

„Ivetu ale opouštějí fandové celkově houfně. Hlavně po neděli (v živém přenosu televize Pětka byla naprosto mimo vlivem prášků či alkoholu – pozn. red.). I já jí chtěl pomoci, ale nemá to cenu. Iveta je úplně labilní a sama nic neumí,“ dodal prý Martin.

Související témata:
Správce

Reklama

Další články

Načítám