Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se stalo se zodpovědným dobromyslným tlouštíkem Martinem Zounarem (56)? Celá parta kolem muzikálu Děti ráje je zoufalá. "Šlo o natáčení videoklipu. Sešli jsme se úplně všichni - na šedesát lidí. A jediný, kdo chyběl, byl právě Martin Zounar, který měl hrát jednu z hlavních rolí," řekl Super.cz Sagvan Tofi (59), který jako autor muzikálu také klip režíroval.

"Měli jsme sraz u mého bratra na chalupě, ale Martinovi se nemohl vůbec nikdo dovolat. A nic o něm nevíme dodneška, tak bych chtěl poprosit, že kdyby o něm někdo něco věděl, tak ať mi dá vědět. Vždyť ani nevíme, jestli s námi půjde do obnoveného muzikálu," dodal.

Martin Zounar byl přitom nedílnou součástí hudební formace Rájovanka, která během uvádění vznikla. "Museli jsme ho narychlo nahradit Michaelem Foretem. Už má smůlu. A to máme vážně super nabídky na kšefty za 200 tisíc za vystoupení," upřesnil Sagvan.

Rájovanka nyní hraje v sestavě Sagvan Tofi, Lukáš Vaculík (61), Braňo Polák a Michael Foret. Zpěvačku přibírat nehodlají. "Co se ženského elementu týče, stačí nám fanynky. Jsme hezcí kluci, tak jich máme dost. Ale budeme ještě uvažovat o manažerce," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám