Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka, muzikantka, houslistka a herečka Iva Bittová se po delší době zjevila v Česku. Nenápadná brunetka nikdy nebyla v popředí zájmu bulváru, dokud u ní nenašel na nějakou dobu uklidňující náruč Richard Müller po svých drogových aférách.

Iva po sedmi letech vydala novou desku, ale do Česka se kromě křtu moc nevrací. "Mám dva domovy. Ten hlavní je v Hudson Hill v Americe. Ale ani na Lelekovice jsem nezanevřela," tvrdí Iva, která v Americe pobývá s mladším synem Antonínem, jenž tam studuje hudbu. Starší Matouš, který se účastnil i soutěže Muž roku, ve třiceti dokončil studium práv.

Iva už oslavila padesátku, ale svůj věk si pochvaluje. "Synové už jsou dospělí, mám daleko víc času na sebe a na práci. A spoustu energie," dodala. Má osmdesát až devadesát vystoupení do roka po celém světě, svůj orchestr má v Holandsku, dětský sbor v Belgii, vrátila se z Japonska, Moskvy a Užgorodu.

Jen jako herečku ji asi dlouho neuvidíme, i když excelovala třeba v Želarech nebo u Alice Nellis ve filmu Tajnosti. "Nabídky dostávám, ale v hudbě se cítím svobodnější. To už by mě muselo něco opravdu zaujmout," řekla Super.cz Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám