Hlavní obsah
Článek

„Zrcadlo, pověz mi: která část mého sošného těla je na mně nejhezčí?“ ptala se patrně Dominika Mesarošová (38). Modelka, která si udělala kariéru na svých obřích silikonových ňadrech, už je z prezentování svého hrudníku znechucená, a tak se rozhodla pochlubit tou částí Dominiky, na kterou je nejpyšnější – svým zadkem! Podívejte se, zda i vám připadá stejně atraktivní jako jí a zda působí přírodně, nebo jako po zásahu estetických chirurgů!

„Hodně lidí se mě ptá na to, jestli mám silikonovej zadek. Strašně se to řeší. Ale nechávám to bez odpovědi, aby nebyla nuda. Neustálé omílání mého poprsí je už trapný, tak aspoň mohou řešit moje pozadí,“ svěřila se Super.cz Mesarošová, která nám prozradila i to, co na ní nejvíc obdivují její milenci.

„Pevně věřím, že mě měli vždy rádi úplně celou. Ať mou povahu nebo postavu,“ směje se potutelně dívka, která pořádá již třetí ročník projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. V červnu letí s dívkami do Tunisu na druhou štaci, v září ji čeká další kolo rad a porad začínajícím modelkám.

„Chci se svým týmem holkám pomoci na sobě zapracovat, naučit je chodit přehlídky, chování, vystupování, líčení i péči o tělo. Druhý ročník je už uzavřený, devětadvacátého června budeme vědět, která dívka vyhrála a kterou si vezmu pod svá křídla, stejně jako krásnou Janu Kvardovou, která pod mou záštitoudělá ohromné pokroky. Už ale probíhají castingy na třetí, zářijový ročník. Na mail, který mám na svých internetových stránkách, se může ozvat každá slečna, která se sebou chce něco dělat,“ dodala Mesarošová.

Reklama

Další články

Načítám