Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) se poprvé ve své kariéře rozhodla nafotit kalendář a hned to stojí za to. Všichni fanoušci této vnadné kočky budou mít celý rok co mlsat. Silikonová kráska se navíc svlékla zadarmo, výtěžek jde na charitu. Podívejte se na všech třináct snímků z kalendáře The World 2013, které Super.cz exkluzivně získal jako první!

„Pracovali jsme na tom celý rok. Napadlo nás, že by bylo zajímavé, kdybych každý měsíc prošla proměnou. A různé země nabízely různé možnosti,“ vysvětluje Dominika, která sama trvala na novozélandské fotografii od vodopádu. „Je to nádherný snímek, moc se to povedlo, jenže voda byla šíleně studená a tak jsem si focení strašně odmarodila,“ tvrdí Mesarošová.

Osobně se jí líbí všechny snímky, jeden ale velmi vyzdvihuje. „Japonská gejša je taková proměna, že mě nikdo nepozná. Myslím si, že mám v sobě kus herectví, a tak jsem dokázala dát její tváři cudný, ale přitom lehce provokativní výraz,“ myslí si modelka, které japonský národní strom sakuru malovala vizážistka Martina Klímová na tělo celé dvě hodiny.

„Chtěla jsem ukázat, co ve mně a v týmu je. Doufám, že teď na základě těch snímků, které se vážně povedly, dostanu také nějakou pěknou zakázku,“ dodala ke kalendáři Dominika. Výtěžek z jeho prodeje poputuje na nadaci Aima pro děti s vadou sluchu, jež potřebují kochleární implantát.

V týmu připravujícím kalendář nechyběli fotografové Martin Buček a Radim Kořínek, vizážistky Martina Klímová s Janine Alexander a vlasový stylista Tomáš Arsov, který se s Janine zároveň podílel i na celkovém stylingu. Samotný kalendář představila modelka ve středu na křtu v jednom z pražských klubů. Měla hvězdné hosty: například Evu Decastelo, Vlaďku Erbovou či svůj objev ze světa modelingu Janu Kvardovou. Z akce přinese Super.cz reportáž.

Reklama

Další články

Načítám