Hlavní obsah
Článek

Už zanedlouho se zpěvák a skladatel Pavol Habera (62) opět představí v roli přísného porotce SuperStar, soutěže, která se stane startovním bodem kariéry dalšího talentovaného šťastlivce. Tomu se obrátí život po profesní stránce, ale také ho nejspíš čeká velká změna image, jak jsme se mohli u soutěží tohoto typu přesvědčit už mnohokrát. Také Haberův vzhled doznával v průběhu let, ale třeba i během jediného klipu, mnoho změn. Připomeňme si proto nejslavnější stylingy, ve kterých Paľo okouzloval při zpěvu písní Je to vo hviezdach, Reklama na ticho nebo při romantickém duetu s Evou Wolframovou Máš ma.

Právě v tom upoutala nejen krásná melodie a slova, ale také Haberův vzhled, kterému nevévodily dlouhé vlasy, nýbrž hlava s krátkým sestřihem, a především knírek, v němž vypadal opravdu zajímavě. Stejně zajímavé byly i Haberovy outfity.

Ovšem pouze z dnešního pohledu. Tehdejší móda totiž přímo velela obléct nátělníky, orvané džínové kraťasy, které zrovna v případě Habery dávaly vyniknout jeho vypracovaným nohám a jistě byly také živnou půdou snů mnoha jeho fanynek, a další módní libůstky, takže zpěvák byl, jak už to tak u celebritek bývá, se svými kreacemi tisíci fanoušky napodobovanou módní ikonou.

Spolu s Haberou v porotě zasedne také Ewa Farna (30), další jména zatím nejsou známá. Co ale známé je, jsou termíny zbývajících castingů, které proběhnou 1. 12. v Bratislavě a 15. a 16.12. v Praze. Další možností, jak se přihlásit, a případně postoupit, je poslat nám do konce listopadu na mailovou adresu superstar@super.cz svou mp3 nahrávku a čekat, zda budete vybráni mezi pětku nejlepších, z nichž bude superstárovskou porotou vybrán jeden šťastlivec, který postoupí rovnou do užšího výběru a stane se Divokou kartou Super.cz. Podrobná pravidla naleznete zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám