Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní hvězda Lindsay Lohan (37) prý velmi obdivuje největší idol všech dob Marilyn Monroe (†36). Teď si mladá hvězdička mohla znovu na chvíli jako sexsymbol padesátých let připadat.

Během focení v Miami pro televizi Plum si s Lindsay pohrával nejen fotograf, ale také vítr, který jí neustále nadzvedával šaty a odhaloval intimní partie jejího těla.

Vždy připravení paparazzi horlivě mačkali spouště svých fotoaparátů, aby se dostali Lindsay co nejvíce pod sukni. Mladá rebelka, která má neustálé potíže se zákonem, si ale očividně z přítomných fotografů hlavu nedělala. Chovala se jako naprostá profesionálka.

Lohan se už před třemi roky nechala zvěčnit nahá pro magazín New York objektivem věhlasného umělce Berta Sterna v podobných pózách, jaké vytvořila těsně před svou smrtí blonďatá hvězda Marilyn. Ta prý při focení dosti popíjela, a díky tomu se pak bez problémů tak svůdně rozvalovala na bílých prostěradlech. I mladá Lindsay má pro alkohol slabost. Rýpalové z Hollywoodu ovšem tvrdí, že se svléká na potkání i střízlivá.

"Nedělalo mi to žádné problémy," odpověděla promiskuitní Lindsay na otázku, jak se při focení alá Marilyn cítila. A není se čemu divit. Lohan není žádná stydlivka. Její snímky, na kterých je zachycena bez spodního prádla, se objevují velmi často.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám