Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinká herečka Eva Josefíková (34) se dostala do diváckého povědomí díky roli princezny v pohádce Čertova nevěsta. O rok později natočila film Probudím se včera a s představitelem hlavní role Jiřím Mádlem (37) už rok a čtvrt chodí. Překvapivě spolu ale nebydlí.

Evu jsme potkali v obchodě s obuví, ale to je spíš výjimečné. "Já a móda spolu máme spíš vlažnější vztah. Jdu nakupovat tak jednou za půl roku, ale to už je zase velký nákup na celou sezónu, kdy odejdu se spoustou tašek a klidně utratím deset tisíc korun," prozradila.

Herečka má ráda pohodlné oblečení a před podpatky dává přednost placatým botičkám. Ale není to prý kvůli tomu, aby nebyla vedle Jiřího, který také moc nevyrostl, vyšší. "Nejradši mám tenisky, baleríny a žabky. Na podpatcích dlouho nevydržím, dávám si tak hodinu, maximálně dvě a pak se i na premiéře přezuju," prozradila.

Eva se nedávno přestěhovala do nového bytu, kde má na oblečení vyčleněny dvě skříně a zatím jí stačí. Překvapivě ale nebydlí s přítelem. "Mám čtyři spolubydlící," šokovala nás. S holkami si navzájem šaty půjčují a můžeme ji prý potkat i v Jirkově tričku. "Nemám ho jen jako noční košili, nosím jej i na ven. Je to pohodlné," krčí rameny.

A proč s přítelem nežijí? "Rok a půl v našem věku není zase tak dlouho. Máme ještě čas. Děti neplánujeme a trávíme spolu veškerý volný čas buď u mne, nebo u něj. Já mám byt blízko práce a školy a to mi vyhovuje," svěřila Eva. Co ale se zmíněnými čtyřmi spolubydlícími? "Moje drahé ženy se mi opouštět ani nechce. A všechny s Jirkou dobře vycházejí a mají se rádi," ujistila nás.

S Jirkou se ale užijí i mimo soukromí. S Tomášem Vorlem natáčejí volné pokračování komedie Gympl pod názvem Vejška, které by se mělo v kinech objevit v lednu. Ponorkou prý netrpí. "Těšili jsme se, že si spolu zase zahrajeme, ale zjistili jsme, že natáčecí plán je nastaven tak, že se spolu moc neuvidíme, takže ponorka nehrozí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám