Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Bereniku Kohoutovou jsme potkali na představování nové kolekce voňavých botiček, takže jsme si pochopitelně začali povídat o módě. "Mě móda baví a vadí mi, že na velkých akcích lidé kašlou na to, jak jsou oblečení. Já se vyfiknu a vypadám, jako že jsem se zbláznila, a přitom je to naopak a já jsem oblečená správně," svěřila Super.cz herečka, kterou jsme mohli donedávna vídat v seriálu Ulice.

"Vezmu si třeba dlouhé červené šaty, jako na České lvy, a pak trnu, kolik lidí přijde v džínách," přiznává. Šaty si půjčuje od mladých módních návrhářů, pomáhá jí i stylista. Nejextravagantnější model, který si oblékla, byl z bublinkové fólie, v níž se fotila pro svoji desku. "To mi ale doma spíchla máma," prozradila, že její maminka, spisovatelka Irena Obermannová, je kreativní i v ručních pracích.

Na koncertech ale momentálně Bereniku neuvidíme. "Budu vydávat desku, která vyjde snad už v červnu, a bude se jmenovat Berenika meets jazz, bude to pop jazz. Emil Viklický dělal hudbu, já psala texty a mám s tím tolik práce a nervů, že jsem všechno ostatní vynechala," vysvětlila Berenika, která skončila i v seriálu Ulice.

Bereniky jsme se zeptali i na to, proč si nechala ostříhat dlouhé vlasy na mikádo. "Mám málo vlasů a na dlouhé, urousané, krepaté vlasy už jsem neměla nervy. Teď jsem spokojená a v blízké budoucnosti rozhodně dlouhé vlasy růst nenechám," řekla nám Berenika s tím, že se střih líbil i jejímu příteli Pavlu Čechákovi.

Když jsme ale došli k otázce, jak dlouho spolu vlastně s exmanželem Táni Vilhelmové (45) jsou, vypadla z ní novinka. "No, byli jsme spolu asi rok a půl, ale měsíc už spolu nejsme," prozradila. "Prostě tam byly nějaké věci, kvůli kterým jsme to ukončili. Tak nějak vzájemně," lezlo z ní jako z chlupaté deky.

A je na obzoru někdo další? "Vždycky je někdo na obzoru. Ale já si tenhle stav užívám, od šestnácti jsem byla pořád v nějakém vztahu. Je to krásné, když si s někým píšete, s někým někam zajdete, a nemusíte z toho mít špatný pocit. Jsem úplně šťastná," popsala nám Berenika.

Reklama

Další články

Načítám