Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhář kubánského původu Osmany Laffita ukázal svoji maminku. Ta přijela na tříměsíční návštěvu syna do Čech a společně vyrazili na premiéru filmu Velký Gatsby. Protože byl předepsaný dress code ve stylu 20. let, měl Osmany co dělat nejen se sebou, ale také s maminkou.

Nakonec ve své kolekci přeci jen šaty pro maminku našel. Nebudete tomu věřit, ale jeho maminka, která je velmi nízkého vzrůstu a nemá křivky modelky, se nasoukala do šatů, které na módní show předváděla Iva Kubelková (46).

"Dal jsem ji dohromady. Účes i šaty, které na mé přehlídce na letišti měla Iva Kubelková. Iva není tak silná jako moje máma, je štíhlounká. Když jsme to dneska zkoušeli, nevěděl jsem, zda se do nich dostane. Má to úplně fest, ale dostala se do nich," řekl Super.cz Laffita.

Maminka se prý o něj bude v Čechách starat tři měsíce. Žádné žehlení a praní ji ovšem nečeká. "Maminka bude jen kontrolovat, abych nepil. To dělá pořád. Jsem její nejmladší dítě a musím poslouchat. Je to diktátorka," dodal s úsměvem návrhář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám