Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkolepá premiéra filmu Velký Gatsby přilákala pěknou řádku celebrit. A kupodivu se většina z nich držela i doporučeného dress codu. Vítány byly modely 20. let. Jak si při výběru modelů vedly české hvězdy?

"Sáhla jsem do šatníku. Nic jsem nesháněla. Kdybych něco doma neměla, tak bych si to předepsat nenechala. 20. léta mám velmi ráda, je to tedy kombinace toho, co doma mám," řekla Super.cz Libuše Šmuclerová. Její partner Dominik Hašek dorazil ležérně. Jen v plátěných kalhotách a volném triku. "Myslím, že sem přesně patří. Jak se ležérně chodilo ve 20. letech, svetříky atd., tak je to úplně v pořádku," dodala Šmuclerová.

"Já jsem takový od přirozenosti. Takhle si lížu vlasy celý život. Patřím sem, jsem tu na správné adrese. Takhle vypadám, když se jdu běžně ven projít," prozradil Petr Vondráček (48), který premiéru uvedl.

Daniela Písařovicová si s přípravami moc hlavu nelámala. "Našla jsem doma jen klobouk. Napadlo mě jít ještě do fundusu ČT, ale nevím, v jaké kvalitě jsou tam věci, tak jsem nakonec vyrazila ve svém," vysvětlila moderátorka.

Rola Brzobohatá si přípravu outfitu ve stylu 20. let užívala. "Připravovala jsem se asi 10 minut. Mám doma spoustu peří v archivu, chtěla jsem ještě krásný bílý boa, ale to jsem nestihla sehnat. Poslední Gatsby je výpravný, kostýmy jsou úžasný, tak se to k tomu hodí. Všichni většinou chodí v černé, tak proč to tady trošku nerozsvítit v červené," upřesnila Rola.

Velmi zodpovědně pojala dress code Eliška Kaplicky. "Dlouho jsem nad tím přemýšlela, a když se včera zahajoval festival v Cannes právě filmem Velký Gatsby, sledovala jsem, jak byly hvězdy oblečené, a bylo to nádherné," uzavřela Eliška.

Reklama

Další články

Načítám