Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ke$ha (25) před rokem a půl fanoušky šokovala bizarní prosbou. Chtěla jejich zuby. Ale našlo se více než tisíc jedinců, kteří jí své špičáky skutečně poslali. Americká hvězda získala dost materiálu na výrobu unikátní podprsenky, náhrdelníků, náušnic a celého diadému. Ke$ha šperky hodlá nosit také při svých vystoupeních a ve videoklipech.

„Požádala jsem fanoušky, aby mi poslali své zuby a dostala jsem víc než tisíc lidských zubů. Tak jsem si vyrobila podprsenku, diadém a náušnice, a také náhrdelníky. Už jsem je i nosila!“ tvrdila Ke$ha v rámci propagace svého nového alba Warrior, které vyjde 3. prosince.

Pětadvacetiletá zpěvačka poprosila fanoušky o zuby v květnu minulého roku. „Dostala jsem od fanouška jeden zub. A zasadila jsem si ho do náhrdelníku. Ale teď si chci vyrobit lepší náhrdelník ze zubů fanoušků, který budu nosit na předávání cen. Takže, prosím, posílejte mi své zuby. Myslím to smrtelně vážně. Potřebuju vaše zuby. Zuby moudrosti? No tak! Všem se vám doma někde válejí. Takže mi je pošlete. Miluju své fanoušky. Dovolte mi nosit vaše zuby,“ psala Ke$ha na Twitteru v polovině května 2011.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám