Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na povrch se dostává další informace, která nahrává dohadům o vztahu Ondřeje Brzobohatého (41) s Taťánou Kuchařovou (36). Jde o jejich společné působení v nováckém seriálu Gympl s (r)učením omezeným, v němž Ondra ztvárňuje jednu z hlavních postav. Podle informací, které k nám z Barrandova doléhají, se má bývalá Miss World na podzim objevit hned v několika dílech.

Taťána, která již v minulosti přiznala, že by se herectví nebránila, se už byla ukázat i ve štábu, kde měla padnout dohoda o spolupráci. Smlouva zatím není podepsaná, a tak se televize zdráhá cokoli potvrdit s definitivní platností. „Obsazení Taťány Kuchařové do seriálu Gympl nemůžeme potvrdit ani vyvrátit, stejně jako to, které další tváře se v něm v budoucnu objeví. Zatím nejsou podepsané žádné smlouvy, takže je předčasné cokoli komentovat," uvedlo pro Super.cz PR oddělení Novy.

Kuchařová není kamerou úplně nepolíbená, má za sebou malou roli v Donšajnech Jiřího Menzela a zahrála si rovněž ve dvou videoklipech.

Taťána se však nyní musí vypořádat spíš s nařčením, že si hledá partnery z prospěchářských důvodů. Díky svému prvnímu partnerovi po vítězství Miss v roce 2006, bývalému radnímu Milanu Richterovi, získala kšeft v podobě prezentování rodinného módního salónu. Z dvouletého vztahu s americkým modelem Lanem Carlsonem káplo několik zahraničních zakázek. A Ondřej by jí nyní mohl pomoci splnit si další sen...

Reklama

Další články

Načítám