Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kuráž a sebevědomí by si možná přála odkoukat od herečky a komičky Rebel Wilson nejedna žena i mnohem útlejších tvarů. Tato prostorově výrazná Australanka však na svých kilech vydělává pořádný balík a vždy dokáže přijít s něčím ještě víc šíleným. Poté, co před měsícem vzbudila rozporuplné reakce svým modelem s odhaleným umělým ňadrem se dvěma bradavkami na vyhlašování MTV Movie Awards, se nezdráhala ukázat se rovnou ve spodním prádle.

Na sedmadvacetiletou mladou ženu se Rebel vůbec nebere vážně a její schopnost ukazovat se světu jako ztřeštěná asexuální boubelka je obdivuhodná. Vyžaduje si to i její poslední role v seriálu Super Fun Night, ke kterému Rebel dokonce sama napsala scénář a v níž ztvárňuje poněkud bláznivou mladou právničku Kimmie Boublier.

V jedné ze scén vyráží Kimmie se svými rovněž nočním životem neprotřelými přítelkyněmi na párty a když je ochranka odmítá pustit do klubu, předvedou jim parádní taneční kreakce. Jenže takový pohyb nezvládnou její obepínající šaty a roztrhnout se ‚vejpůl‘. Rebel tak zůstane stát jen v odvážném spodním prádle se světélkujícími srdíčky, pod nimiž má navíc oblečené stahovačky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám