Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) sice už není manželkou Jiřího Pomejeho (†54) nějaký ten pátek, až nyní se ale dvojice definitivně pomyslně rozešla. Herec si totiž nechal na klinice u Romana Šmuclera odstranit tetování, iniciály zpěvaččina jména IPB (Iveta Pomeje Bartošová). A při té příležitosti nám prozradil podrobnosti o svém mobilu plném videí s exmanželkou, kterou prý točil v deliriu, aby pak za střízliva viděla, co provádí!

„Byly to věci, které jsem natáčel, když mě lidi varovali, že je na tom Iveta tak, že by mohla volat policii, obviňovat mě z násilí a dalších věcí,“ řekl nám Pomeje. Jeho telefon byl jednu dobu nejžádanějším artiklem v českém šoubyznysu. Dostat se ven, mají média o čem psát celé týdny. Podle našich informací v něm bylo například video, ve kterém měla nahá Iveta svého milence a posléze i manžela v příšerně zuboženém stavu prosit, ať jí dá napít nějakého tvrdého alkoholu.

„Radši jsem ten mobil zlikvidoval. Náš vztah skončil, nežiju minulostí, a v těch věcech se už dál hrabat nechci. Navíc mít doma takový negativní předměty by nebylo moc dobrý,“ myslí si Pomeje. K sundání tetování (na proceduru bude v dalších dvou letech muset jít ještě pětkrát) se rozhodl proto, jelikož má krátce před svatbou. „Žádné holce by se to nelíbilo, takže když jsem v Thajsku stále dokola musela vysvětlovat, že to jsou iniciály jeho ex, začalo mě to štvát a párkrát jsem mu to dala najevo,“ směje se přítelkyně Pomejeho Andrea Šťastná, která Jirku na kliniku v pražské Londýnské ulici doprovodila.

„Je to tu špičkové pracoviště, asi nejlepší u nás. Pálí to, ale bolí to míň, než když mi to tetování dělali. Navíc se mi líbí, že tu jsou prakticky jen doktorky, krásný holky. A ty moc dobře vědí, že na chlapy musí jako na děti, protože se šíleně bojí,“ ví své herec a producent.

A jak vzpomíná na manželství s Bartošovou? „Léta jsem jen slyšel hnusy, které na mě kydala, například že kradu hrnce a skříně. Dnes jsem rád, že ten vztah s ní, který beru jako svoji prohru, trval jen tak krátce. Život s Ivetou nikomu nepřeju. Jedinou věc, kterou bych chtěl ze svého života vymazat, je vztah s Bartošovou. Obrovský omyl,“ zpytuje svědomí Jirka. A i když měl příležitost své bývalce cokoliv vzkázat, neudělal to.

„Každý jsme víceméně svéprávný a každý by si měl ve svém životě umět udělat pořádek tak jako já. Ať žije, jak chce. Jestli je přesvědčená, že to, jak žije, je v pořádku, tak jí do toho přeju hodně štěstí,“ začal zostra. Na otázku, zda je na tom Bartošová špatně vlivem prášků a alkoholu, odmítl odpovědět. „To snad vidí všichni, jak to je, ne? To, co se děje teď, jsem v mnohem větší míře zažíval i já. Vím, co v Uhříněvsi probíhá, ale je mi to už naprosto jedno. Ať si tam provádí, co chce,“ dodal nekompromisně.

Reklama

Další články

Načítám