Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všemi obdivovaná a vážená britská herečka Helen Mirren (67), která získala za filmové ztvárnění královny Alžběty II. Oscara, se sice jako držitelka Řádu britského impéria honosí titulem Dame, ale dokáže být i velice milá, bezprostřední a vřelá ke svým hereckým kolegyním. Předvedla to v úterý večer na premiéře filmu The Hitchcock v Beverly Hills...

Helen byla nadšená, že se znovu setkala s čerstvě vdanou Jessicou Biel (30), s níž v premiérovém snímku hrála. Mirren si evidentně s manželkou Justina Timberlaka padla do noty, a tak si s ní povídala, objímala ji, a dokonce chtěla vyzkoušet materiál hereččiny černé róby. Udělala to však poměrně nešťastně, Jessice totiž sáhla na poprsí. Evidentně zaskočená třicetiletá herečka se ale vyvarovala reakce, kterou by Mirren zahnala do úzkých a raději se jen dál usmívala.

Kromě Biel a Mirren se v dramatu inspirovaném životem slavného režiséra Alfreda Hitchcocka objeví řada dalších slavných jmen, například Anthony Hopkins, Scarlett Johansson či James D’Arcy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám