Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) je léta obviňována z nadměrného užívání léků v kombinaci s alkoholem, celou dobu ale tyto spekulace odmítá. Super.cz se podařilo mluvit se svědkem, který měl Ivetu na starosti na klinice v centru Prahy, kde se pod pseudonymem schovávala při svých největších kolapsech. „Když vycházela z kliniky, měla v tašce lahve vodky, které jí cinkaly,“ prozradil Super.cz Tomáš Arsov. Více ve videu!

Bývalý kadeřník Ivety, který se stal během hospitalizace zpěvačky jejím zpovědníkem, si otevřel v pražské ulici V jámě asi největší kadeřnický a beauty salón u nás, který nese jeho jméno a v němž nejde jen o stříhání, ale i o dermatologii či manikúru s pedikúrou. A při příležitosti otvíračky podniku Super.cz svěřil pikantnosti o své tehdejší zákaznici. „Bylo mi líto, že je tam zavřená, tak jsem ji vzal několikrát ven, na procházku či na kafe. V tomhle období byla v pohodě a normální. Pak se ale dostala do svého koloběhu a začala zase blbnout,“ svěřil nám Arsov.

Bartošovou většinou na kliniku dohnaly téměř otravy alkoholem, přesto si ani zde pití neodpustila. „Nebylo to ale tak strašné, jak se píše. Stalo se, že se jí povedlo utéct i přes ochranku a sehnala si vodku. Ale nemůžu to dál rozvádět, jsem kadeřník a Ivetě jsem se staral o beauty část. Nenáleží mi, abych o tom mluvil,“ tvrdí Tomáš. Ten se staral Ivetě i o vizáž, později ji ale jako zákaznici odmítl kvůli nespolehlivosti.

„Když se stalo několikrát, že šla na nějakou akci neupravená, nelíbilo se mi to. Kazila mi jméno, proto jsem se rozhodl, že s ní dál nebudu spolupracovat. Nic proti ní nemám, ale společnou cestou s ní se odmítám vydávat,“ dodal kadeřník.

Reklama

Další články

Načítám