Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) dostala předevčírem ke svému jubileu ten nejkrásnější dárek. Vestoje jí tleskala natřískaná Lucerna a jako překvapení večera se s pugétem na pódiu objevil i sám Karel Gott. Příjemně unavená diva se po nekonečné autogramiádě přesunula do nedalekého hotelu, kde na ni čekali nejen novináři, ale taky kamarádi a přátelé.

Na koncert se přijela podívat i její nevlastní dcera Markéta. „Udělalo mi vekou radost, že si našla chvilku a byla v den narozenin se mnou,“ prohlásila Petra. Půvabná Markéta odešla se svou maminkou do Německa ve čtyřech letech, přesto válela výbornou češtinou.

„Přijela jsem jen na otočku ze Ženevy, kde žiju. Zítra už musím bohužel zase zpátky. Petřin koncert jsem si ale nemohla nechat ujít,“ svěřila Super.cz usměvavá Markéta, která vystudovala sociologii, zabývá se genderovými studiemi a cestuje po světě.

Pražský koncert si nenechala ujít ani MUDr. Ivana Němečková, u které Petra před podzimní sezónou podstoupila dva zkrášlovací zákroky. Ta přiletěla do Prahy oslavit narozeniny své kamarádky zase ze španělské Sevilly.

Na mejdanu po koncertě se objevili i další kamarádi s dárky a gratulacemi. „Už se těším pod peřinu, probírat se tím budu až zítra,“ svěřila příjemně zmožená Petra, která své narozeninové turné ukončí tuto sobotu v Turnově, kde prožívala své první lásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám