Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová královna Madonna (65) s kariérou ještě rozhodně seknout nehodlá, ale aby mohla konkurovat o třicet let mladším hvězdám, jako jsou Rihanna (36) nebo Lady Gaga (38), musí s nimi držet krok. Trend však mluví jasně, pokud neukážete maximum ze svého těla, nikoho nezajímáte. Madonna se sice za své křivky nestyděla nikdy, ale vzhledem k jejímu věku by možná mohla trochu ubrat. Proslulá provokatérka ale dělá pravý opak, jak bylo vidět na jejím pondělním koncertě v Miami.

Britský Daily Mail a mnohá další zahraniční média jsou ale zajedno a shodují se, že tohle je příliš i na Madonnu. Zpěvačka prý ukázala víc, než jsme potřebovali vidět a po dvaceti letech svlékání je na čase s tím přestat.

Madonna sice měla nejspíš pod síťovanými punčochami ještě kalhotky tělové barvy, ale to černé krajkové ‚nic‘, které odhalovalo naopak téměř vše, by nepůsobilo pěkně ani na jejích o mnoho mladších kolegyních.

Odhalování se ale nosí na všech frontách a moderní hudební scéna rozhodně není nic pro puritány. Nad tímto fenoménem se před pár dny pozastavovala i pěvecká hvězda 70. let Suzi Quatro (62), která přirovnala videoklipy a koncerty zpěvaček k soft pornu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám