Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po provalení skandálu moderátora Televizních novin Karla Voříška (60), který měl za minulého režimu donášet Státní bezpečnosti, a jehož televize záhy stáhla z vysílání, dokud u soudu neočistí své jméno, hledá Nova narychlo náhradní dvojici.

S odchodem Karla Voříška totiž v hlavní zpravodajské relaci končí i jeho druhá polovička Markéta Fialová a hlavní zprávy zůstanou na bedrech pouze jedné dvojice.

„Než proběhnou kamerové zkoušky, budou Televizní noviny moderovat jen Lucie Borhyová (46) a Rey Koranteng (49),“ prozradil Super.cz zdroj z Novy. Moderovat sedm dní v týdnu však nejde donekonečna.

Televizi se buď povede najít nějakého vhodného moderátora k Markétě Fialové, což podle našich informací nebude vůbec jednoduché, nebo vytvoří zbrusu novou moderátorskou dvojici, do níž by mohla povýšit jedna z krásných moderátorek Ranních, či Odpoledních Televizních novin

Ambiciózní moderátorky Iveta Vítová (40), či Emma Smetana by jistě nepohrdly lákavou nabídkou, která se rozhodně neodmítá. Televize může v nouzi sáhnout také po osvědčené Michaele Ochotské (39), nebo Renátě Czadernové, které hlavní zpravodajskou relaci už dříve moderovaly.

Zatímco na post moderátorky je velký přetlak, otazníky zůstávají spíše nad náhradníkem Karla Voříška. Ten byl u diváků velmi oblíbený a řada z nich se nechce s jeho odchodem smířit, což dokumentují i četné internetové diskuse.

Reklama

Další články

Načítám