Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nádherná snoubenka Jiřího Pomejeho (†54) Andrea Šťastná roste jako z vody. Alespoň tedy jedna její část. Prsa se jí vlivem těhotenství zvětšila už na velikost šest (přitom ještě nedávno je měla o číslo menší), a tak má velký problém s výběrem podprsenek. „Vejdu se sotva do jedné jediné a tu si v létě budeme brát s sebou na výlety místo stanu,“ prozradila Super.cz krásná Andrea.

„Sama to moc nepoznám, ale Jirka tvrdí, že rostou a za posledních pár dnů se mi prý zvětšily zase o číslo. Sama to pozoruju spíš na té podprsence. Ale bude to ještě horší. Měsíc před porodem se začíná tvořit mléko, přicházejí bolesti, a navíc budu asi prsa už tahat po zemi, jak budou velká,“ směje se Šťastná, která se už plně zotavila z pondělních těhotenských komplikací, kdy s akutními potížemi skončila v nemocnici.

Vše prý začalo úplně nenápadně klasickými potížemi trávicího traktu. „Zlobily mě žaludek a střeva. Když už to trvalo dva dny, začala jsem se trochu děsit. Léčila jsem to prášky na trávení, až pak Jirka začal doma šílet a dostala jsem se do porodnice,“ vysvětluje Andrea, které prý tvrdlo břicho. Nakonec lékaři zjistili, že prodělala žlučníkový záchvat, který tišili kapačkami.

„Jenže ta bolest mi vyvolávala kontrakce. Hrozil předčasný porod, což v pátém měsíci není tak dobrý. Bohužel statistiky jsou takové, že až sedmdesát procent miminek narozených takhle brzo je postižených. Když jsem se tohle dozvěděla, začala jsem mít strach. Měla jsem kontrakce po deseti minutách, což mě vyděsilo. Proto si mě tam nechali přes noc, abych byla pod kontrolou,“ svěřila se nám půvabná snoubenka kontroverzního herce a producenta, který nyní připravuje Kameňák 4. Pár jsme potkali na estetické klinice Romana Šmuclera v pražské Londýnské ulici, kde Pomejemu odstraňovali tetování s iniciálami exmanželky Ivety Bartošové. Připravujeme podrobnosti.

Reklama

Další články

Načítám