Hlavní obsah
Článek

Nechce se tomu věřit, ale Iveta Bartošová (†48) je bohužel asi opět na nejlepší cestě k pádu na totální dno a zdá se, že bez zásahu odborníků přes lidskou duši nemá momentálně šanci Lucernu den před Štědrým dnem ustát. Po nedělní ostudě při vysílání Iveta živě, kam přišla zmatená a mluvila jak pod vlivem alkoholu či prášků, za což dostala od televize pokutu, přišel její další mega trapas. Labilní zpěvačka neunesla při návštěvě plzeňského rádia logickou otázku na její nedělní extempore, zhroutila se a utekla ze studia!

I když se nás zpěvačka i lidé z jejího týmu snažili mnohokrát ubezpečit o tom, že bývalá princezna českého šoubyznysu jede na plné obrátky a je celkově šťastná, stačil jeden týden a situace se obrátila o sto osmdesát stupňů. Z veselé a usměvavé pěnice je jak mávnutím proutku opět labilní troska, která uteče jak malé mimino po banálním dotazu, který by psychicky zdravý či alespoň přeléčený člověk přešel bez mrknutí oka.

O tom se přesvědčili v rádiu Kiss Proton, kam si ji pozvali do pořadu Music Story. Při dotazu na článek Super.cz o pokutě za její nedělní ostudu v Iveta živě jen odvětila, že to nebude komentovat a uprchla ze studia. Do toho se ani po přemlouvání od moderátorů a své suity až do konce už nevrátila. Její Pětkou určený PR manažer Patrik Petr pak rádiu nesmyslně vyčinil za bulvárnost s tím, že otázky měly být jen sluníčkové a z okruhu její budoucí umělecké kariéry. Bartošová prý čekala, že se bude řešit, jak maká a je v pohodě. „Vtíravý a až blbý dotazy diváků, kteří se patlají v minulosti, jí vůbec nepomáhají,“ dovolil si pozurážet fanoušky a posluchače Petr. Jen blázen by se však nezeptal na to, co zrovna hýbe Ivetiným světem.

Rádio se výtkám od muže, který už za své neprofesionální chování jednou od Pětky dostal napomenutí a tučnou pokutu, logicky brání. „Nebyl v tom žádný bulvární zájem. Tím dotazem moderátor Vláďa Jaroš pouze reagoval na dotaz posluchače na Facebooku na aktuální kauzu a jeho dotaz nebyl ošklivý. Je nám samozřejmě ale velmi líto, že to Ivetu rozhodilo. Budeme moc rádi, když se z toho co nejdřív dostane,“ reagoval programový ředitel Kiss Proton Míra Hejda.

Iveta Bartošová je na tom asi opět hrozně zle. Neváží si evidentně podané ruky od televize. Tentokrát bude návrat k neřestem asi vysvětlovat tím, že to odstartovala kritika divačky ve vysílání Pětky, které se nelíbí, jak si hraje na princeznu a jak se vykašlala na syna.

Reklama

Další články

Načítám