Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další zvraty v kauze Dary Rolins (51) a tragické autonehody z července 2010, po níž zemřel třiašedesátiletý motocyklista Jindřich Rotrekl, jsou na spadnutí. Zpěvačka totiž vytáhla do boje za očištění svého jména s novou posilou. Stala se jí právnička Iveta Végsöová. Se svým dosavadním advokátem Robertem Vladykou se prý neshodla na průběhu dalšího vedení obhajoby.

Výběr Végsöové přitom není náhodný, právě ona pomohla u soudu Rolins získat do její péče čtyřletou dceru Lauru, již má s hudebníkem Matějem Homolou. Pomůže tak Daře i nyní v odvolání proti podmínečnému trestu v délce 26 měsíců s odkladem na tři roky, který jí soud vyměřil v srpnu?

Tvrzení o neshodě v dalším pokračování soudních sporů potvrzují jak Vladyka, tak i Rolins: „Rozcházíme se v názorech na způsob vedení té obhajoby,“ uvedl pro Blesk Vladyka a Rolins to vidí podobně. Má prý v plánu přijít k soudu s novým pohledem na celou kauzu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám