Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Jitka Nováčková (31) v poslední době doslova zmizela z očí. Není vidět na módních přehlídkách ani na večírcích. Nyní se po dlouhé době objevila na párty nového kadeřnictví, jehož služeb využívá.

Jitka si oblékla šaty, které byly sice krásné, ale hodně nebezpečné. Jitce v oblasti ňader úplně neseděly, a tak musela každou chvíli hlídat, zda již neukázala více, než by chtěla.

"Učím se, nikam moc nechodím a akce si vybírám," řekla Super.cz Jitka. Hlady prý ale rozhodně netrpí. "Zvládám to, mám něco už vyděláno a hlavně pracuju v Rakousku. Převážně předvádím na módních show," řekla Super.cz.

"Nejvíc asi vydělává reklama, když se povede natočit reklama třeba do Ameriky, je to o úplně jiných honorářích, a to se ti pak nechce chodit na večírky," upřesnila Nováčková, která si proto musí hlídat váhu. "Každý den ráno hodinu běhám. Miluju čokoládu a vždy budu. Nemůžu si to odpustit, tak radši trpím tím během," smála se Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám