Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) by sice mohla mít vedle svého manžela Daniela Volopicha na co si vzpomene, ale zvládne i sama přiložit ruku k dílu. Teď začala sama rekonstruovat svůj studentský byt v pražských Stodůlkách. "Nejsem líná, umím i sama vymalovat dětský pokojíček," pochlubila se Super.cz.

Verešová s manželem měli v plánu koupit  luxusní apartmá v lokalitě na pražských Hřebenkách, kde má byt i Tereza Maxová. "Jeden byt se tam uvolnil, ale nakonec ke koupi nedošlo," upřesnila Verešová. Aby měla s rodinou kde být, když jsou v Praze, pustila se do rekonstrukce svého vlastního bydlení, který si pořídila ještě jako studentka. "Není to tam tak malé. Ze šatny, kterou jsem měla jako modelka opravdu obří, udělám dětský pokojíček," vysvětlila.

Ve výhledu je i rekonstrukce vily v Přešticích u Plzně. "Původně jsme ji plánovali na letošek, ale je hospodářská krize, tak jsme to odložili. Asi na příští jaro," řekla krásná Andrea. "Obě děti zatím mohou být v jednom pokoji, dokud nedorostou do puberty," míní. "A pokoj pro hosty je sice malý, ale dostačující," pokračuje.

Andrea s rodinou se nedávno vrátila z dovolené v Dubaji. Nyní si udělala čas na práci, předváděla mj. na přehlídce módní návrhářky Beaty Rajská a i mezi mladšími modelkami byla největší hvězdou.

Plánuje už i léto. "U moře už jsme byli, tak ho vynecháme. Protože se odložila rekonstrukce, můžeme být u nás doma na zahradě a pak se chystáme poznávat krásy Čech a Slovenska," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám