Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) na párty nového kadeřnictví přiznala, že její přítel, na rozdíl od ní, kadeřníka příliš nepotřebuje. S jeho sestřihem si hravě poradí sama. "Dneska mi Patrik dělá jen řidiče, na jeho vlasy stačím já. Občas mu holím hlavu opravdu sama, náhodou je to hodně sexy," přiznala Super.cz zpěvačka. Sama se párty zúčastnila hlavně proto, že její firma na nábytek salón kompletně vybavovala.

Dara se netají tím, že by si přála s Rytmusem miminko. Na pilu ale netlačí. "Nechali jsme tomu volný průběh. Když se to stane, budeme mít obrovskou radost. Jinak třeba herečka Halle Berry je těhotná a je jí 46 let. Takže času dost," dodala s úsměvem Dara.

A jak se zpěvačce líbí její nástupkyně v SuperStar Ewa Farna, která je pod palbou kritiky? "Mně se Ewa líbí, přijde mi úplně skvělá. Je přirozená, všemu, co říká, rozumí a má to hlavu a patu. Je to super zpěvačka. Ztřeštěnost k jejímu věku patří," uzavřela Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám