Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Kadlčková se předvedla v pořádně sexy průsvitném modelu. Spodní prádlo sice měla, přesto vypadala neskutečně sexy. "Prádlo mám, ani si nemyslím, že je vhodné chodit bez něj. Obzvlášť s mým poprsím. Není důvod ho vystavovat na odiv, navíc mám malá prsa, ani by se nebylo na co koukat," řekla Super.cz s úsměvem Dominika.

Modelka je již rok šťastně zadaná. Žije s fotbalistou Jiřím Böhmem. A chystají se velké věci. Dominika by si už uměla představit veselku i děti. "Rodiny jsou navzájem představeny, pomalu se bavíme o dětech. Chtěla bych víc dětí a ve třiceti mi přijde pozdě začínat," vysvětlila Dominika na slavnostním otevření salónu svého osobního kadeřníka Tomáše Arsova.

Žádost o ruku ale zatím nepřišla. "Zatím nebyla. Ale všichni se nás na to ptají. Teď o víkendu jsme měli rodinný oběd a příbuzní už se ptali. Chtěla bych to ale tradičně, nejdřív svatba, potom děti. Ani jeden nejsme z úplně funkčních rodin a to je důvod o to víc. Já chci mít stejné příjmení jako moje děti a úplnou rodinu," dodala Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám