Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zeptali jsme se mužů, které erotické prádlo by uvítali na svých partnerkách. A pánové se nenechali zahanbit a vybrali sexy odvážné kousky. Takže dámy, podívejte se, o co si máte říct k Vánocům!

5 nejžhavějších erotických modelů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neví si váš partner rady, když má kupovat vánoční dárky? Doporučte mu nenápadně, co se vám líbí. Máme pro vás jedinečné tipy! Erotické prádélko je dárkem, který potěší jak vašeho muže, tak vás samotnou. My jsme navíc pátrali přímo mezi pány tvorstva a zjišťovali, které kousky patří mezi absolutní špičku… Které tedy vybrali muži jako ty nejhezčí?

1. místo: Originální komplet s korzetem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jako absolutní top zvolili muži komplet Donna – super kombinaci kalhotek, podprsenky a korzetu s podvazkovými pásy. A proč si ho zamilujete i vy? Především pro krásné něžné zdobení – celý komplet je ušit z luxusní elastické krajky – a lichotivý střih. Korzet totiž stáhne pas a vyzdvihne krásu ženských křivek. A naštěstí pro pány se komplet prodává už rovnou zabalen v dárkové krabičce!

2. místo: Luxusní černočervený komplet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hned v závěsu se v našem průzkumu umístil smyslný komplet Rose. Ten je ušit z černé elastické síťky, která smyslně vlastně vůbec nic nezakrývá. Právě díky ní získal tento sexy komplet tolik hlasů – pánům se očividně líbí pohled na odhalená ženská ňadra… Součástí navíc jsou pěkná krajková tanga. A pozor – košilka je k dispozici ve dvou barvách: v elegantní černé a žhavé červené!

3. místo: Svůdná noční košilka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I muži milují satén – na třetím místě se totiž umístila saténová košilka Splash set. Jedná se o úžasný kousek – zahaluje, anebo odhaluje…? Košíčky jsou užity z krásné krajkové průhledné látky, vzadu je navíc otevřené šněrování, ze kterého svůdně vykukuje zadeček… Prostě k nakousnutí. Součástí dárkového balení jsou i super tanga!

4. místo: Erotika u doktora!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že i muži mají smysl pro legraci a veselé sexy hrátky, dokládá fakt, že se úžasný sexy kostýmek zdravotní sestřičky umístil těsně pod stupni vítězů. Dámy, jak se vám líbí představa, že strávíte noc ve svůdné uniformě? Komplet tvoří extra mini šatičky a čelenka do vlasů – nic víc! Což tedy nechat partnera prozkoumat, co sestřičky mají pod sukní?

5. místo: Košilka, která nic nezahaluje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pánové očividně milují provokaci, do našeho výběru top pěti nejoblíbenějších erotických kousků se totiž dostalo ještě jedno průhledné prádélko – komplet Jessica. Ten tvoří rafinovaná košilka a tanga. Košilka je ušita z průhledného tylu, jen košíčky a spodní lem jsou z luxusní krajky. Díky elasticitě a nastavitelným ramínkům se navíc přizpůsobí každé postavě. Každá žena si ji zamiluje.

Další články

Načítám