Hlavní obsah
Článek

Liu Xianping, čínský dědeček, si získal slávu po celém světě díky fotografiím, které se objevily na internetu. Dvaasedmdesátiletý důchodce na nich pózuje v dívčím oblečení, s make-upem a občas i s fešnou parukou.

Liu je opravdu dědečkem jak se patří. Jeho kariéra modela, nebo chcete-li modelky, se rozjela díky módní značce jeho vnučky nazvané Yuekou, pro kterou nejprve pózoval pouze ze vtipu.

To, co zpočátku mělo být jen zábavou, se stalo úspěšným propagačním materiálem pro to, aby se obchod s oblečením stal známým po celém světě.

„Vybral si několik věcí a snažil se mi dávat rady, jak je zkombinovat. Napadlo náš, že by to mohla být zábava a začali jsme fotit,“ uvedla šťastná vnučka.

„Proč by mělo být nepřijatelné, že nosím ženské oblečení? Pózování pro obchod pomáhá mé vnučce a nemám co ztratit. Během focení jsme byli velmi šťastní. Jsem už hodně starý, takže můj jediný cíl je být šťastný,“ prohlásil Liu.

Na internetu a na sociálních sítích už lidé začali práci obětavého muže hodnotit. Většina žen ovšem nekomentuje módní kreace, nýbrž štíhlé nožky pana Xianpinga, které by si přály mnohé ženy.

Reklama

Další články

Načítám