Hlavní obsah
Článek

Prezidentka nadace Kapka naděje vypadá čím dál lépe. Vedle nového partnera Vladimíra Waase to Vendule Svobodové (52) očividně svědčí. A to jsme ji potkali až v devět večer, kdy dorazila na vernisáž fotografií Marilyn Monroe rovnou z kanceláře a ještě cestou uvízla ve výtahu.

Zajímalo nás, jak přišla na svoji image blondýny s rudou rtěnkou, jestli se náhodou neinspirovala právě u Marilyn. "Blondýna jsem od sedmnácti, jen s věkem vlasy zkracuju, teď už je to o pořádný kus. A červená rtěnka? Tu nosila moje babička, takže kořeny hledejme spíš tam," řekla Super.cz Vendula.

Protože jsme byli na vernisáži fotek, samozřejmě jsme probrali i ty Venduliny. Nafotila se nahá ve vaně plné pěny. "Ale pod pěnou nebylo nic vidět. A navíc mě fotila fotografka, před mužem bych se asi styděla," míní.

Také doma bychom ji nepotkali oblečenou pouze do kalhotek anebo dokonce jen tak. "Jsem opravdu stydlivá, takže podle počasí chodím v džínách a teplákách anebo v šatech," vysvětlila.

To ovšem nejde dohromady se snímky, které vznikly, když vyrazila na maškarní párty sice ve frakovém saku, ale doplněném pouze body, a zpátky se vracela dost ovíněná. "To byl ale kostým, šla jsem pro změnu za Marlene Dietrich. A sukně se k němu prostě nehodila. Tohle bych si klidně oblékla znovu," uzavřela Vendula.

Reklama

Další články

Načítám