Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Titulky britských médií hlásají: ‚Princezna popu se setkala s královnou Anglie (†96)‘. Stalo se tak v rámci události Royal Variety Performance, kde vystoupilo mnoho hudebních hvězd. S těmi všemi si již 60 let vládnoucí panovnice potřásla pravicí a pro mnohé ze zúčastněných se tak pondělní noc stala nezapomenutelnou.

Show konaná v londýnské Royal Albert Hall byla výjimečnou událostí i pro členky znovuobnovené dívčí skupiny Girls Aloud v čele s frontmankou Cheryl Cole (29), jež je vnímána jako britský národní miláček. Královna se rovněž seznámila s Kylie Minogue (55) nebo chlapeckou kapelou One Direction.

Zvlášť Cheryl si na uctivém vystupování dávala záležet a na královnu jistě chtěla udělat velký dojem. Babiččina přímluva u prince Harryho (39) by se jí možná hodila... Ne jednou se totiž Cole nechala slyšet, jak se jí zdá Harry roztomilý.

Po setkání s královnou se Cheryl neudržela a podělila se o své dojmy s fanoušky na Twitteru, když napsala: „Královna je tak křehká. Vlasy má jako cukrovou vatu a ty její malinké taneční botičky..“

Reklama

Další články

Načítám