Hlavní obsah
Článek

Snoubenku herce a producenta Jiřího Pomejeho (†54) Andreu Šťastnou, s níž čeká dítě, v pondělí záchranka odvezla do nemocnice. „Včera jsem měl velký strach. Andrejce začalo být zle a všechno nebylo v pořádku. Skončila na kapačkách,“ svěřil se Super.cz Pomeje krátce po odsouzení za poškození věřitele.

„Andrea Šťastná skončila v porodnici v pražském Podolí. Nevím, co se stalo. Nejsem gynekolog, ale máme toho nejlepšího v Evropě. V noci jsem strachy nespal, bál jsem se, že o děťátko přijdeme,“ přiznal nám Jirka svůj strach o očekávaného potomka, který se má narodit v polovině září.

Naštěstí pomoc lékařů byla úspěšná. „Ráno už bylo Andree dobře. Byl jsem strašně šťastnej. A dnes v jednu hodinu odpoledne jsem se dozvěděl pohlaví miminka. Držel jsem Andrejku za ruku, díval jsem se na obrazovku, brečel jsem jako malej kluk a viděl jsem, že máme holčičku. Důležitý pro mě bylo, aby dítě bylo zdravý, ale krásnou holčičku jsem si přál. Oba jsme se nakonec shodli na tom, že to bude Anička,“ prozradil nám.

„Když jsem viděl naše dítě, byl ze mě dojatej táta. V osmačtyřiceti letech budu tátou a to je ten nejlepší rozsudek, který jsem kdy dostal,“ dodal nadšeně Pomeje.

Reklama

Další články

Načítám