Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad žádná ze slavných dam nemá takové výkyvy v módě jako Rihanna (36). Obvykle vypadá úchvatně a člověk neví, zda se jí dřív dívat do očí, nebo na smyslné křivky. Jednou za čas ale vyjde v modelu, nad kterým všichni kroutí hlavou. Podobně to dopadlo i v pondělí odpoledne, kdy zpěvačka vystoupila na akci s názvem Christmas lights v londýnském obchodním centru Westfield Stratford City, které bylo otevřeno teprve před rokem a je jedním z největších v Evropě.

Proč má zpěvačka takového formátu potřebu vystupovat v obchoďáku? Odpověď je jasná, zazpívat pár písniček v přepočtu za téměř 16 miliónů, to je nabídka, která se neodmítá. Na zpěvačku se přišlo podívat na 20 tisíc fanoušků, ale většinu určitě zaskočilo, že se nemohou pokochat jejím věhlasným sexy tělem. Barbadoská chlouba na sobě měla beztvarý modrobílý komplet s pruhy, který nápadně připomínal vězeňský stejnokroj. Nevylepšila to ani sakem ve stejné barvě, které na ní doslova plandalo.

Celé vystoupení se konalo na rozlehlé ploše parkoviště obchodního centra. To si mohlo dovolit zaplatit Rihannu i díky úspěšnému prvnímu roku fungování. Velký obrat však OC zaznamenalo především díky letošnímu konání olympijských her v Londýně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám