Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Hůlka se po měsíční pauze vrátil do muzikálu. S pocitem, že se již cítí zdravotně v pořádku, nastoupil v pátek v divadle Broadway do Kata Mydláře. Organismus ale nápor nevydržel.

Dan začal výborně. První hodinu odzpíval a odehrál bez sebemenších problémů. Při posledních dvou písních první půlky ale bylo znát, že se se zpěvákem něco děje. Ztrácela se mu barva v obličeji a začal se podpírat kulis.

Přestávka přišla včas. Hůlka v zákulisí zkolaboval. "Bylo mu vážně špatně a všichni jsme se o něj báli. Potřeboval doplnit cukry a hodně pít. Chtěli jsme zavolat alternaci, ale Dan je obrovskej profík a chtěl představení za každou cenu dohrát. Celou druhou půlku jsme trnuli hrůzou," řekla Super.cz tisková mluvčí divadla Broadway Martina Jandová.

Hůlka představení dohrál s velkým sebezapřením. Diváci ale nic nepoznali. V sobotu už hrál  odpolední představení Draculy, kde měl Hůlka také účinkovat,  Pepa Vojtek, večer místo Dana zpíval Marian Vojtko.

"Dan nastoupí až se bude naprosto cítit fit. Zdraví je na prvním místě a my mu samozřejmě vyjdeme vstříc. Kata Mydláře by měl opět hrát 26.5. a o dva dny později má dernieru Draculy. Snad bude v pořádku," dodala Jandová.

Daniela Hůlku zdravotní potíže trápí víc jak měsíc. Nejdříve měli lékaři podezření na otravu jídlem, další možnou diagnózou byla žlučníková kolika. Hůlka skoro měsíc denně zvracel. Minulý týden byl tři dny hospitalizován v nemocnici v Nymburku, kde byl napojen na infuze.

Reklama

Další články

Načítám