Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Trápí vás celulitida, tukové polštářky nebo povadlá pokožka? Celulitida sužuje spoustu žen bez ohledu na to, zda jsou štíhlé či silnější. K jejímu zmírnění napomáhá zdravá strava, dostatek pohybu, používání speciálních krémů americké přírodní kosmetiky Pevonia Botanica a také metoda lipomassage. Na nejrůznější ošetření těla v salónu sází i herečka Dana Morávková.

Zapomeňte na celulitidu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ke zmírnění celulitidy je třeba přistupovat komplexně a vytrvale. Je třeba nezapomínat na pitný režim, dodržovat pravidelnost v jídle, omezit příjem tuků a konzumovat zdravou a vyváženou stravu. Vyberte si sportovní aktivitu, při níž se pořádně prokrví kůže. Toho nejlépe docílíte dynamickým pohybem. Naopak s celulitidou si příliš neporadí vytrvalostní sporty, jako je běh nebo jízda na kole. Jsou sice dobré ke spalování tuků, ale nedochází při nich k takovému prokrvení pokožky. Nezbytným doplňkem řádné péče je i používání anticelulitních přípravků pro péči o tělo a speciální ošetření v kosmetickém salónu.

Lipomassage™ pro každého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete před dovolenou zlepšit kvalitu pokožky, vyzkoušejte francouzskou metodu Lipomassage™. Tato metoda harmonizuje pojivové tkáně, zvyšuje krevní a lymfatickou cirkulaci, a tím podporuje vyplavování odpadu látkové výměny. Napomáhá rovněž odbourávání tuků a přispívá k celkové relaxaci. Výsledkem je štíhlejší, vyrýsovanější tělo a hladší a pružnější kůže. Metoda lipomassage je určena pro ženy i muže bez věkového omezení. Ošetření je zcela individuální, vždy závisí na citlivosti a stavu kůže klienta. Při první návštěvě vás čeká konzultace, při které se upřesní a doporučí konkrétní program ošetření. Po proceduře bude pokožka prokrvená, zlepší se její zásobení výživou a kyslíkem. Pokožce se navrací elasticita a zpevňuje se ochablé podkožní vazivo. Zlepšením toku lymfy dochází k odplavování toxinů a nežádoucích látek z těla, pokožka a celý organismus se omlazuje a regeneruje.

Bojujte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezapomínejte na účinné přípravky pro domácí použití. Pevonia Botanica nabízí hned několik skvělých pomocníků. Nejprve sáhněte po jemném a kvalitním tělovém peelingu Silky skin body scrub z řady Ligne Nymphea, který pokožku těla připraví na aplikaci dalších přípravků. Vynikající je krém na celulitidu Svelt Cream z řady Ligne Nymhea, který pokožku hydratuje, zjemňuje a vyhlazuje. Je vhodný pro všechny typy pleti s celulitidou. Obsahuje účinné složky jako třeba zelenou kávu, zelený čaj, řasu měchýřatou, lékořici, pupečník asijský, ginkgo bilobu a guaranu.

Doporučujeme

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyzkoušejte zábal ze zelené kávy. Toto ošetření těla zeštíhluje a harmonizuje barvu pokožky. Zábal nejenže stimuluje schopnosti vašeho těla štěpit tuk, ale rovněž podporuje metabolismus a eliminuje zadržování vody. Čistá 100% mikronizovaná zelená káva, přirozeně bohatá na kyselinu chlorogenovou, polysacharidy, proteiny a esenciální oleje, zjemňuje a vyhlazuje povrch vaši pokožky a viditelně redukuje celulitidu. Zábalu předchází peeling s mořskou solí a esenciálními oleji, který tělo zbaví nečistot a odstraní z povrchu odumřelé buňky, zlepší cirkulaci krve a detoxikuje pleť.

Moře pomáhá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vynikající je i speciální ošetření celulitidy pomocí zábalu z mořských řas a guarany, která je zapracována galvanickým přístrojem a dosahuje tak perfektních výsledků v boji s celulitidou. Pokožka je před zábalem ošetřena peelingem z mořské soli a esenciálních olejů na odstranění odumřelých buněk a nečistot. Poté se aplikuje ampule guarany, která hydratuje a zjemňuje pokožku. Na závěr ošetření je vmasírován speciální krém.

Další články

Načítám