Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Táňa Makarenko se netají tím, že si nechala plastickými chirurgy upravit nos a pomocí silikonových implantátů zvětšit ňadra. "Objem silikonů mám 240 mililitrů. Vlastně jsem si nechala prsa zvětšit o tři čtvrtě čísla," upřesnila modelka.

Nové poprsí jí zformoval renomovaný chirurg Roman Kufa. "To je docela vtipné, protože opravoval prsa i bývalé manželce mého přítele. Tak říkal, že má doma ňadra stejné značky jako minule," smála se Táňa, která žije s exmanželem Vlaďky Erbové Zdeňkem Bahenským.

Táňa se fotila nahoře bez v ateliéru Jakuba Ludvíka. Bradavky a dvorce ale ukázala jen omylem. Díky tomu jsme si ale všimli, jakou metodu zvětšování prsou Roman Kufa použil. Vsunul je skrze řez kolem dvorců a jizvička je stále ještě vidět.

Druhá modelka Bára Navrátilová prsa také neuhlídala. Ani ji neobdařila příroda. "Mám 400 mililitrové implantáty," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám