Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant Michal Dvořák (58) byl před vztahem se současnou partnerkou Lucií Kvasnicovou, s níž má dvě děti, několikrát ženatý. Jeho předposlední partnerku, bývalou modelku, která se nyní věnuje public relation, jsme potkali na výstavě fotografií Marilyn Monroe.

Zajímalo nás, zda půvabná Eva Jasanovská, která kdysi okouzlila i Bruce Willise a prožila s ním delší vztah, půjde na exmanželův koncert v rámci comebacku kapely Lucie. "Já klukům přeju, aby se jim to povedlo. A na jeden z koncertů půjdu určitě, protože se, myslím, koná v klubu SaSaZu, pro který pracuju," vysvětlila Super.cz Eva.

I když je Eva stále krásná, prostředí modelingu opustila už před dvanácti lety. "Brala jsem to jen jako přivýdělek při škole, nikdy jsem nežila v zahraničí, nebylo těžké začít dělat něco jiného. Pracovala jsem jako módní redaktorka a když se daly dohromady moje kontakty z obou profesí, bylo public relation jasnou volbou," popsala nám svoji kariéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám