Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naše jediná Miss World Taťána Kuchařová (36) má v poslední době samé novinky. Rozešla se s přítelem Lanem Carlsonem, začala randit s hercem a muzikantem Ondřejem Brzobohatým (41) a poprvé v životě fotila neskutečně žhavou kampaň s druhou ženou.

Taťána nafotila společně s českou topmodelkou Gretou Slezákovou kampaň pro návrhářku Ivanu Mentlovou, jejíž oblečení už léta pravidelně obléká, a pro kterou již obě několikrát kolekce fotily. Pro nejnovější kampaň jaro/léto 2013 si před objektiv fotoaparátu Matúše Tótha stouply s Gretou společně.

„Spojení Táni a Grety funguje dokonale. Každá představuje jiný charakter, osobnost, stejně jako jsou rozdílné ženy, které mou módu nosí,“ prozrazuje návrhářka Mentlová a modelky jen potvrzují: „S Táňou se mi fotilo skvěle, vkládá do fotek neuvěřitelnou energii,“ pěje ódy na kolegyni Greta. Taťána jí to vrací: „U focení byla skvělá, uvolněná atmosféra, legrace. Když si rozumíte s celým týmem i lidsky, je to nejen na výsledku znát,“ dodala Kuchařová.

Renomovaný fotograf Matúš Tóth si rovněž pochvaluje entuziasmus a živelnost obou modelek. Vizážistka Ivana Tokárska vytvořila přirozený make-up s jemnými očními linkami a výraznější ženskou pusou.

Rok Hada, jímž je dle čínského horoskopu rok 2013, se stal inspirací při tvorbě kolekce z velmi luxusních materiálů, kterým dominuje limitovaná edice z krajtí kůže. Kolekce je nově doplněná i taškami ze stejného materiálu. Kampaň pro jaro a léto 2013 představuje mix dráždivé ženskosti s rockerskou drzostí.

„Sebevědomé, jednoduché, nositelné a rock chic modely. Mě nejvíce zaujaly dlouhé kožené sukně a černé boho šaty, které jsou jako stvořené pro teplé letní večery,“ líčí s nadšením modelka Greta Slezáková. „Těžko zvolit jeden model, všechny jsou skvostné, vysoce ženské, ať zvolíte jakýkoliv, každý se za vámi otočí,“ přikyvuje Taťána Kuchařová, která měla v Čechách velmi pracovně nabité období.

Černobílé fotky Taťány a Grety doplňuje fashion video, jež natočil mladý talentovaný režisér reklamních spotů Maxmilian Turek, který pracovně působí v Londýně. Podívejte se v naší fotogalerii, jak to kráskám v hadí kůži sekne.

Reklama

Další články

Načítám