Hlavní obsah
Článek

Nedělní chování Ivety Bartošové (†48), která do pořadu televize Pětka Iveta živě přišla extrémně společensky unavená, má nyní vážnou dohru. I když někteří její skalní fanoušci uvěřili tvrzení, že za vším je rýmička, stanice se rozhodla nezodpovědnou pěnici za její alkoholický úlet potrestat. „Uvažujeme nad smluvní pokutou,“ uvedla pro Super.cz mluvčí stanice Kateřina Kotalová.

Iveta Bartošová bohužel opět totálně zklamala! I když od Pětky dostala celou armádu spolupracovníků a má od ní servis skoro jako světová celebrita, přesto, ačkoliv podle svých mnoha tvrzení nemá a nikdy neměla potíže s alkoholem, sáhla evidentně po něčem ostřejším a v přímém přenosu mumlala nesmysly. Dobrého bydla si zkrátka neváží.

„Stanice ze včerejší indispozice paní Bartošové vyvodí důsledky. Uvažujeme nad smluvní pokutou, jejíž výše zatím nebyla stanovena a nebude prezentována,“ uvedla Kotalová. Podle našich informací by tak Iveta mohla přijít až o několik desítek tisíc.

Tučná pokuta ale nečeká jen ji. Trest je připravený i pro jejího PR manažera Patrika Petra, který přes zjevnou opilost zpěvačky svou svěřenkyni bránil na Facebooku nevybíravými slovy proti novináři, který se nebál napsat pravdu. Jaksi však zapomněl, že ho neplatí zpěvačka, ale Pětka, které se to nelíbilo, a tak bude za své chování pykat. „Z jeho nevhodného chování vyvodíme důsledky,“ dodala Kotalová.

Každopádně Bartošová si nyní už žádné extempore nemůže dovolit. Pětka se totiž pořad Iveta živě rozhodla začít vysílat už dvakrát týdně, v neděli a ve středu, a tak se brzy dozvíme, zda se zase vrátí do normálu a pokusí se o Lucernu zabojovat, nebo zase spadne na totální dno.

Reklama

Další články

Načítám