Hlavní obsah
Článek

Za veškerou péči o manikúru, pedikúru, líčení, stravovací návyky a pitný režim Ivety Bartošové (†48) si její ochránce a pomocník Josef Rychtář (65) vysloužil jen nelítostnou kritiku! Po jejím sobotním vystoupení v exkluzivním prostředí místní hospůdky v Lipanech totiž někteří tvrdí, že vážně ohrozil její bezpečnost, ba možná i zdraví. Víme, co měl provést!

Na akci dorazil Zdeněk Macura (49), muž, který dříve s Bartošovou sdílel lože a jenž si myslí, že zpěvačka je nedobrovolně ve spárech Rychtáře, a tak se ji snaží z nich dostat. Doprovodila ho i nová kamarádka Eva Feuereislová, exmilenka Domenica Martucciho. Tu z hospody Rychtář vyrazil jen kvůli tomu, že patřila k Macurově skupince. To se slečně nelíbilo, a tak nyní na říčanské eso Rychtáře slovně pořádně útočí.

„Je to evidentně nevyrovnaný člověk. Pan Rychtář je pro mě arogantní a jednoduchá osoba, která má v hlavě zřejmě nějaký blok a neustále má potřebu se s někým dohadovat a vyvolávat konflikty. Je mi ho líto. Měl by chodit na kurzy sebeovládání. A třeba by i Iveta začala mít méně v uvozovkách náhodných úrazů,“ myslí si Eva. A právě ta Rychtáře obviňuje z toho, že zatímco vyváděl z putyky jemu nepohodlné tváře, svou nepřítomností v sále ohrozil bezpečnost své svěřenkyně.

„Na akci bylo hodně lidí zlitých pod obraz, kteří nepochybně znamenali větší nebezpečí pro Bartošovou než já s kamarádem a Macurou,“ dodala slečna, která si od Rychtáře vyslechla posměšnou poznámku na úroveň svého vystoupení v pěvecké soutěži. „Musí se tu taky větrat. Aspoň něco máte z té vaší cesty. Možná z toho něco pochytnete a příště se umístíte v SuperStar,“ rýpl si Rychtář před lipanskou osvěžovnou do Feuereislové.

Reklama

Další články

Načítám