Hlavní obsah
Článek

Už to skoro vypadalo, že aféra kolem Ornelly Štikové (31), jejího údajného milého Josefa Kokty, s nímž prý čeká dítě, a Koktovou ženou Gabrielou Partyšovou (45), definitivně uhasla. Znesvářené strany dlouho mlčí, jenže konflikt evidentně pod povrchem doutná dál. Podle našich zdrojů totiž Ornella dostala docela drsný mravokárný dopis od Kláry Samkové, právničky Partyšové!

Štikové, kterou jsme potkali u kamarádky Inky, která jí dává do pořádku pleť, jsme se zeptali, zda i proti ní podala Partyšová žalobu podobnou té, kterou útočí na jedno vydavatelství, jež teď nesmí o Ornelle skoro vůbec nic psát.

„Radši bych se v tom už nešťourala, jsem ráda, že už je klid,“ ošívala se Štiková nejprve. „Je ale pravda, že žaloba na mě nepřišla, jen jakýsi výchovný dopis,“ svěřila se Super.cz Ornella. Ten měl dorazit od Kláry Samkové, která Partyšovou právně zastupovala už u předchozího soudu týkajícího se Ornelly. A i když slova zněla, jako by šla přímo z klávesnice advokátky, nedá se věřit tomu, že Samková by něco takového udělala bez souhlasu své klientky.

„Bylo to takové upozornění. Výchovný dopis o tom, že špatně vychovávám své nenarozené dítě. Už i tím, že jsem si sem došla pro krémy na obličej, určitě podle dopisu dělám výchovnou chybu. Vůbec nevím, jak bych tu výchovu měla provádět. To mu mám říkat vyjmenovaná slova?“ diví se Ornella Štiková. Těhotná slečna si ale načetla, že dítě na začátku šestého měsíce už vnímá zvuky zvenčí. „Slyší to, jako by bylo v bazénu. Připadá mi to ale pošahané, abych mu něco říkala,“ kroutí hlavou dívka.

Reklama

Další články

Načítám