Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Švédská kráska a bývalá Miss Victoria Silvstedt (38) strávila v bikinách snad polovinu života. Snímky z jejích dovolených s o dvě hlavy menším, ale o to movitějším přítelem Mauricem Dabbahem neberou konce a když se Maurice vydá vydělávat, vypluje slavná plavovláska na své jachtě klidně bez něj. Její pracovní náplní je zkrátka být krásná a reprezentativní, což obnáší i takové ‚oběti‘, jako pravidelné slunění se. Občas je to ale fuška, uhlídat své silikonové přednosti...

Nebýt zranění ramene, možná by Silvstedt udělala kariéru jako lyžařka, na stránkách Playboye jí to ale o několik let později slušelo mnohem víc. Kariéru však odstartovala jako královna krásy, načež v roce 1993 reprezentovala Švédsko i na Miss World, kde se dostala do TOP 10.

Po několika kampaních pro značky jako Chanel, Christian Dior, Givenchy a další si jí všiml Hugh Hefner, v prosinci roku 1996 se stala Playmate měsíce a následně i celého roku. Victoria má za sebou i pár filmových rolí, nejznámější je jistě komedie Plnou parou vzad! Ač je to k nevíře, Silvstedt nazpívala i cédéčko Girl on the Run, které bylo ve Švédsku poměrně úspěšné. Získalo dokonce zlatou desku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám