Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejčastější módní faux-pas jsou vždy spojena se spodním prádlem. Vykukující podprsenka nebo nevhodně zvolená barva prádla bohužel není nic neobvyklého. Jedním z podprsenkových trapasů jsou také rýsující se lemy pod přiléhavým oblečením. Myslíte si, že s tím nelze nic dělat? Chyba! Poradíme vám, jak můžete své okolí zmást a vypadat, jako když žádnou podprsenku nemáte.

Udělejte si radost a zažijte Happy Days! Máme pro vás kód na slevu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pod přiléhavé oblečení si můžete vzít prádlo, ale nemusí být přeci vidět! Speciální hladké podprsenky nemají žádné švy, které by se mohly pod oblečením rýsovat! Pořiďte si nové prádlo do konce týdne a ještě stihnete Happy Days! Nakupte alespoň za 999 Kč, zadejte slevový kód HD513 a získejte slevu 100 Kč!

Po prádle nikde ani stopy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Univerzální kousek pro každou příležitost. Tuto hladkou podprsenku s kosticemi můžete obléct skutečně pod jakékoliv oblečení. Příjemný materiál a padnoucí střih zaručí, že se budete celý den cítit pohodlně. Dopřejte si skvělý pocit každý den a zapomeňte na nepříjemná faux-pas!

I větší prsa můžete obléct do podprsenky, které si nikdo nevšimne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte větší prsa? Pak se bez podprsenky nejspíš neobejdete. V této nevyztužené hladké podprsence budete mít pocit, že na sobě ani žádné prádlo nemáte. A co je hlavní – okolí si to bude myslet také! Požadovanou oporu vašim vnadám poskytnou kostice a širší ramínka, která se nikde nezařezávají, a vy se můžete cítit sebejistě.

Extra plný dekolt i odhalená ramena? Vražedná kombinace!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Double push-up podprsenka Hanna nejenže vaše prsa zvětší až o dvě velikosti, ale díky hladkému bezešvému střihu se stane na pohled neviditelnou. Odepněte ramínka a můžete podprsenku obléct i pod top bez ramínek. Plný dekolt, odhalená ramena a iluze chybějícího spodního prádla je žhavá kombinace, které žádný muž neodolá.

Flexipush – čím menší košíček, tím větší push-up efekt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní kousek v černé barvě by vám zaručeně neměl chybět. A čím si vás získá? Je vybaven zesílenou pěnovou vycpávkou ve spodní části košíčků – čím menší je košíček, tím větší je push-up efekt. Díky nízkému středu se hodí i do hlubokých dekoltů a vy můžete své okolí zmást téměř neviditelným prádlem. Také se dnes chcete cítit skvěle?

Další články

Načítám