Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co Pavel Čechák dostal padáka od své manželky Tatiany Vilhelmové (45), která našla zalíbení v mladším a o mnoho vyšším Vojtovi Dykovi (38), dlouho nesmutnil. Mezeru po životní partnerce, s níž má dva syny, zaplnila mladší herečka Berenika Kohoutová (21). Ve společnosti, když je Berenika krásně nalíčená, se vzhledem věku partnera jakžtakž přibližuje a pár působí harmonicky. Když je ale in natura, vypadá jako roztomilá holčička. Zvlášť, když si vezme barevného kulicha, kterého si na hlavu narazila při nedávné projížďce na koních.

Na koně Berenika vyrazila se svými kolegyněmi z nováckých seriálů Patricií Solaříkovou a Malvínou Pachlovou. „Naposledy jsem byla na koních, když jsem byla malá. Při projížďce jsem zjistila, že je to příjemná masáž zad a zároveň jste na čerstvém vzduchu. Uvažuji o tom, že bych začala na koni jezdit pravidelně, je to podle mě spojení užitečného s příjemným,“ řekla Berenika, která si výhled ze sedla koně, který je prý nejkrásnější na světě, nemohla vynachválit.

Kromě zmíněných dam si koníky nenechala ujít ani Ivana Jirešová, kterou doprovodil partner Viktor Dyk a dcera Sofie.

Reklama

Další články

Načítám