Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drsný rapper Rytmus (47) se chce časem odstěhovat za velkou louži. Společně s Darou Rolins (51) vyrazil na romantickou dovolenou na slunnou Floridu a z Ameriky je doslova nadšen. Dokonce nevyloučil, že by se na Floridu jednou rád odstěhoval. Oblíbené místo jeho partnerky Dary mu zkrátka učarovalo.

„Ještě pár let a vrátím se sem navždy,“ napsal na sociální síť Rytmus a vyděsil všechny své skalní příznivce, kteří by zpěvákův odchod jistě oplakali.

Rytmus je, zdá se, ve svém živlu. Prostřednictvím sociální sítě se už fanouškům pochlubil výhledem na pláž a moře. „Jdu si právě zaplavat do třímetrových vln,“ vtipkoval.

Do USA pravidelně jezdívá na dovolenou Dara Rolins a díky ní Rytmus objevil další oblíbenou destinaci. Zdá se, že stále zamilovaný páreček si rozumí po všech stránkách. Nedávno například společně uspořádali internetovou dražbu svého luxusního oblečení, aby pomohli holčičce nemocné rakovinou.

Reklama

Další články

Načítám