Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní Pražský mezinárodní maraton opět překvapil tím, že i když před a po běhu lije jako z konve a čerti se žení, závod samotný se odehrává za plného slunce.

Nechtěla tomu nejdříve věřit ani někdejší slavná běžkařka Kateřina Neumannová s dcerou Lucinkou. Kateřina se stále dívala po sluníčku, jestli vydrží i na rodinný běh, což se povedlo úplně úžasně.

Obě „dámy“ byly spokojené, jak uběhly desetinu maratonu, což je 4,2 kilometrů a zahřátá Lucka navíc pózovala jako modelka. To, že ji maminka bere do vybrané společnosti, se na malé evidentně velmi pozitivně odráží.

Lucinka se nestydí a odvádí velmi pěkné sportovní výkony. Třeba jednou opravdu bude svou maminku následovat i na olympijské úrovni.

Kateřina měla při focení s hlavním organizátorem Carlem Capalbem úžasnou náladu. Uhlídala své sluníčko Lucinku na trati a nakonec i sluníčko na obloze.

V samotném závodě sice nepadly úžasné traťové rekordy, ale nálada byla skvělá. Překvapením bylo i to, že nezvítězil běžec z Afriky, ale z Kataru. Nicméně Nicholas Kemboi stejně nakonec řekl, že se v Keni narodil. Z žen byla první Keňanka Caroline Rotichová.

Reklama

Další články

Načítám